Delavnice in igranje v živo

Delavnice

Septembra 2023 smo pričeli z delavnicami za začetnike v knjižnici Otona Župančiča (mediateka, podpritličje) v Ljubljani, ki bodo potekale do konca maja. Dobivamo se vsak torek ob 17:00. Delavnice so brezplačne in primerne za vse starosti. Predznanje ni potrebno saj bomo začeli s čistimi osnovami in vas korak za korakom vodili v svet goja.

Zaželene so predhodne prijave na info@go-zveza.si.


Igranje v živo

GD LJUBLJANA: Ljubljanski igralci se z izjemo praznikov srečujejo vsak četrtek od 18:00 – 21:00 v lokalu Delfin caffe. Dobrodošli ste vsi, ki si želite odigrati partijo goja. V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate na ljubljana@go-zveza.si.GD KRANJ: Manjša skupina igralcev se dobiva v Mestni knjižnici Kranj ob torkih od 18:00-19:30. Začetniki so dobrodošli. Ker se lahko zgodi, da srečanje občasno odpade, svetujemo, da novi igralci predhodno pišete na kranj@go-zveza.si.

GD MARIBOR: Manjša skupina igralcev se dobiva v gostilni Zlati lev ob torkih od 16:00 – ca. 18:30. Po dogovoru se občasno dobijo tudi v restavraciji Miyabi. Za začetnike je zaželeno, da se predhodno najavite Martinu (majcenovic.martin@gmail.com). Kontaktirate ga lahko tudi, če imate kakršnakoli druga vprašanja o srečanjih.

GD SEŽANA: Manjša skupina igralcev se dobiva občasno po dogovoru. Če bi se jim radi pridružili, pišite na go.drustvo.sezana@gmail.com. Začetniki so dobrodošli.

Nazadnje posodobljeno 1.06.2024