Že 15. leto zapored se bomo slovenski goisti zbrali na slovenski obali, kjer se bomo ob pogledu na morje pomerili za naslov državnega prvaka ter najvišje mesto na stranskem turnirju Tenuki. Ker je bilo to leto turnirjem ponovno bolj naklonjeno si obetamo veliko dobrih iger. V okviru kongresa bo potekala tudi letna skupščina Go zveze Slovenija. Tako kot lansko leto prijavnine tudi letos ne bo, zato vabljeni, da se nam pridružite kar v največjem številu.

Dali smo vam dve leti časa, da se pripravite, vendar je naposled le napočil trenutek, da se ponovno zberemo in pomerimo na Odprtem prvenstvu Slovenije, ki bo potekalo od 8. do 10. aprila na Bledu. Vabljeni tako novinci kot vsi, ki go že leta igrate. Tekmovanje bo potekalo v Hotelu Astoria. Prijavnina do konca marca znaša 20€, po omenjem datumu pa 25€. Prijavnina za vse mlajše od 18 let znaša 10€. Vse dodatne informacije najdete v razpisu. Igralce, ki bi še želeli prenočiti v Astoriji, ampak sobe še niste rezervirali, prosimo, da rezervacijo potrdite najkasneje do 29.3. Po tem datumu […]

14. Go kongres – Izola 2021

Vse, kar vas leze in gre (in vsaj malo igra go), vabimo na letošnji go kongres v izolskem hotelu San Simon. Kongres, ki bo zaobsegal državno prvenstvo za posameznike in posameznice ter vzpredni turnir Tenuki, bo potekal od 8. do 10. oktobra. Na državno prvenstvo se lahko prijavijo vsi državljani Slovenije, ki so dosegli stopnjo vsaj 5kyu. Vsem ostalim je na voljo turnir Tenuki, za katerega ni potrebno izpolnjevati nikakršnih pogojev. Prijavnine leto ne bo, udeležba je za vse sodelujoče brezplačna.

Vse, vešče in nevešče igre, vabimo na turnir, ki bo potekal to soboto (3.7.) v Mostecu. Dogodek kot že vsako leto organizira go društvo Ljubljana. Več informacij o poteku turnija najdete v razpisu. Urnik tekmovanja:9.30 Prijave (do 9.50)10.00 Prvi krog11.30 Drugi krog13.00 Tretji krog13.30 Odmor in kosilo14.30 Četrti krog17.00 Peti krog18.30 Zaključek tekmovanja in razglasitev rezultatov Pristopnina: 10 EUR, za študente in dijake 5 EUR

13. SLOVENSKI GO KONGRES

Go zveza Slovenije vas s ponosom vabi na trinajsti Slovenski go kongres. Potekal bo od petka 9. oktobra do nedelje 11. oktobra. Kongres bo zajemal tekmovanje za državnega prvaka Slovenije, vzporedni turnir Tenuki, ki bo odprt tudi za tuje igralce in skupščino Go zveze Slovenije. Tekom dneva bodo potekale turnirske partije, večeri pa bodo namenjeni druženju in igranju v bolj sporščenem vzdušju. Vse informacije v zvezi z registracijo, potekom kongresa in nastanitvami najdete v razpisu. Vljudno vabljeni.